Informatie over ons clubhuis
Alle informatie over ons clubhuis en de omgeving waarin deze gelegen is, is te vinden op de pagina over ons clubhuis.

Beschikbare periode
Huren van ons clubhuis is mogelijk tijdens vakanties en doordeweeks. Niet tijdens weekeinden wanneer we zelf draaien. Daarnaast is huren alleen mogelijk voor verenigingen en scholen, niet voor feestjes.

Via onderstaande link is het mogelijk om de meest recente verhuurkalender te downloaden, waarin staat aangegeven welke perioden momenteel vrij of al gereserveerd zijn.
Bij twijfel kan je altijd contact opnemen met de beheerder. Dat is Jack van Gils, bereikbaar via telefoon (06-30699712) of via e-mail (verhuur@scoutingfrederikhendrik.nl).

Verhuurkalender 2017-2018 (Laatste update: 09-10-2017)

Tarief
Voor scoutinggroepen en basisonderwijs bedragen de kosten €4,30 per persoon per dag, waarbij met een minimum van 20 personen wordt gerekend. Voor €20,- per dag kan het explorerlokaal erbij gehuurd worden.
Voor overige verenigingen bedragen de kosten €5,- per persoon per dag, ook met een minimum van 20 personen. Voor €25,- per dag kan het explorerlokaal erbij gehuurd worden.
De kosten voor de afvalcontainer en het water zijn inbegrepen in deze prijzen. Voor gas en electra worden de meterstanden opgenomen en worden de kosten apart berekend.

Informatiefolder
Meer gedetailleerde informatie over het huren van ons clubhuis, het clubhuis zelf en de omgeving, is te vinden in de infofolder. Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij de beheerder.