Nieuwe reservering

Met onderstaande kalender kun een nieuwe reserveringsaanvraag doen om ons clubhuis te huren. Selecteer hiervoor alle dagen van de gewenste periode door ze aan te klikken, ze worden dan donker gekleurd. In het formulier eronder zijn de velden die met een asterisk gemarkeerd verplicht. Na het versturen van je aanvraag krijg je een bevestiging per mail met de ingevulde gegevens, en zal onze verhuurder contact met je opnemen om de reservering verder af te ronden.

Let op: omdat het systeem alleen met hele dagen werkt, is het niet mogelijk om een aanvraag te doen die begint op dezelfde dag dat een andere reservering afloopt. Dat is vaak wel mogelijk, dus laat je reservering dan een dag later beginnen en vermeld in de opmerkingen dat je graag de middag ervoor al wil aankomen bij ons gebouw.

Voor vragen over reserveringen of het gebouw kun je natuurlijk ook zonder een aanvraag te doen contact opnemen met de verhuurder, via verhuur@scoutingfrederikhendrik.nl.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar