Sponsorkliks

Het logo van SponsorkliksWist je al dat je Scouting Frederik Hendrik gratis kan helpen door te shoppen via Sponsorkliks?

Wat is Sponsorkliks?
Sponsorkliks is een initiatief waarmee je aangesloten groepen financieel kunt steunen. Dit doe je door aankopen die je via internet doet, bijvoorbeeld via Wehkamp, Bol.com of Zalando, te doen via Sponsorkliks. Dit heeft geen invloed op jouw aankopen en kost je niks extra’s, maar wij ontvangen een klein deel van het aankoopbedrag. Sponsorkliks krijgt namelijk voor elke ‘koper’ die via hun site naar een webwinkel wordt gestuurd een klein deel van het aankoopbedrag. Een groot deel van dat bedrag stort Sponsorkliks vervolgens weer naar ons. Kortom, het kost je niets meer en toch steun je ons ermee.

Hoe werkt het?
Als je iets wil kopen via internet, ga dan eerst naar onze sponsorklikspagina, en selecteer daar de winkel waar je je bestelling wil plaatsen. Je komt nu op de website van die winkel terecht, die er verder uit ziet zoals hij ook zou doen als je er niet via Sponsorkliks was gekomen. Plaats je bestelling, reken af, en je bent klaar. Vanaf het moment dat je bij de webshop terecht bent gekomen heb je er niks meer van gemerkt, maar je aankoopbedrag is wel doorgegeven aan Sponsorkliks, dus wij zijn er mee geholpen.
Het kan natuurlijk gebeuren dat de winkel die je zoekt er niet tussen staat bij Sponsorkliks. In dat geval is er niks aan te doen, en kan je ons met die aankoop niet steunen. Dat is natuurlijk geen ramp, het zou alleen wel jammer zijn als je dat met een aankoop die wél via Sponsorkliks kon ook niet doet. Het is voor ons immers gratis geld.