Informatie over ons clubhuis
Alle informatie over ons clubhuis en de omgeving waarin deze gelegen is, is te vinden op de pagina over ons clubhuis.

Beschikbare periode
Huren van ons clubhuis is mogelijk tijdens vakanties en doordeweeks. Niet tijdens weekeinden wanneer we zelf draaien. Daarnaast is huren alleen mogelijk voor verenigingen en scholen, niet voor feestjes.

Hieronder staat een overzicht met de huidige verhuurkalender, waarin staat aangegeven welke perioden momenteel vrij of al gereserveerd zijn.
Bij vragen kan je altijd contact opnemen met de beheerder. Dat is Maaike Meijer, bereikbaar via verhuur@scoutingfrederikhendrik.nl

Mocht de gewenste aankomst- of vertrekdag overlappen met een bestaande verhuuroptie, meld dit in de opmerkingen bij de reservering. De eerste en laatst dag van een bestaande reservering zijn aankomst- of vertrekdagen, dus meestal past dat wel.
Een nieuwe reserveringsaanvraag doen kan door te mailen naar de verhuurder.

Tarief
Voor scoutinggroepen en basisonderwijs bedragen de kosten €5,50 per persoon per dag, waarbij met een minimum van 20 personen wordt gerekend.
Voor overige verenigingen bedragen de kosten €6,25 per persoon per dag, ook met een minimum van 20 personen.
De kosten voor de afvalcontainer en het water bedragen €20,- voor een weekend en €45,- voor een week ongeacht het aantal personen. De kosten voor gas en elektra worden achteraf verrekend met de borg van €250 op basis van verbruik. (Opmerking voor 2022: het bestuur werkt aan een vast dagtarief voor stroom/gas i.p.v. verrekening achteraf.)

Verder kan optioneel het gebruik van wifi gehuurd worden: dan krijg je de wifi-code dus onbeperkt aantal apparaten. Deze kosten zijn €15,- voor een weekend en €30,- voor een week.