Verhuur

Informatie over ons clubhuis
Alle informatie over ons clubhuis en de omgeving waarin deze gelegen is, is te vinden op de pagina over ons clubhuis.

Beschikbare periode
Huren van ons clubhuis is mogelijk tijdens vakanties en doordeweeks. Niet tijdens weekeinden wanneer we zelf draaien. Daarnaast is huren alleen mogelijk voor verenigingen en scholen, niet voor feestjes.

Via onderstaande link is het mogelijk om de meest recente verhuurkalender te downloaden, waarin staat aangegeven welke perioden momenteel vrij of al gereserveerd zijn.
Bij twijfel kan je altijd contact opnemen met de beheerder. Dat is Jack van Gils, bereikbaar via telefoon (06-30699712) of via e-mail (verhuur@scoutingfrederikhendrik.nl).

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Gereserveerd
 
- In behandeling

Een nieuwe reserveringsaanvraag doen kan op de reserveringspagina.

Tarief
Voor scoutinggroepen en basisonderwijs bedragen de kosten €5,50 per persoon per dag, waarbij met een minimum van 20 personen wordt gerekend.
Voor overige verenigingen bedragen de kosten €6,25 per persoon per dag, ook met een minimum van 20 personen.
De kosten voor de afvalcontainer en het water bedragen €20,- voor een weekend en €45,- voor een week ongeacht het aantal personen. De kosten voor gas en elektra worden achteraf verrekend met de borg van €250 op basis van verbruik.

Verder kan optioneel het gebruik van wifi gehuurd worden: dan krijg je de wifi-code dus onbeperkt aantal apparaten. Deze kosten zijn €15,- voor een weekend en €30,- voor een week.