Na vele jaren is het tijd geworden om afscheid te nemen van onze oude vertrouwde groepssite. De site waar je nu naar kijkt zal vanaf heden deze oude site vervangen, en dat heeft grote voordelen.

Ten eerste is het nu mogelijk om veel meer actuele informatie te geven. Waar vroeger de groepssite alleen nog informatie bevatte over de groep en de speltakken, kan via deze site ook regelmatig iets geplaatst worden over leuke nieuwtjes, bijeenkomsten en aankomende activiteiten. Via Facebook wordt dit al deels gedaan, maar op de site zullen uitgebreidere stukken komen.
Daarnaast is geprobeerd de hoeveelheid informatie die te vinden is op onze site flink te vergroten. Door middel van betere menu’s en een duidelijkere structuur is er hopelijk niet alleen meer informatie aanwezig, maar is deze ook sneller te vinden.
Hopelijk merken jullie hier ook de voordelen van. Mocht je nog iets tegenkomen wat veranderd zou moeten worden, of mist er nog iets, dan kan je dat laten weten aan PR@scoutingfrederikhendrik.nl of laat hieronder een berichtje achter. (We zijn overigens al bezig om te zorgen dat de programmaboekjes van alle speltakken via deze site beschikbaar worden, dus dat komt binnenkort.)

Om een lang verhaal kort te maken, doordat de site nu vernieuwd is zullen we voortaan sneller en beter informatie met jullie kunnen delen. Veel plezier ermee, en kom vooral af en toe eens terug om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de groep.

Berichtnavigatie