De flyer met de uitnodiging voor de klusdag.

Om elke week onze bijeenkomsten te kunnen draaien, hebben we natuurlijk een goed clubhuis nodig en moet het terrein netjes onderhouden blijven. Daarom besteden we een keer per jaar de hele dag aan allerlei klussen om te zorgen dat we ons de rest van het jaar zo veel mogelijk bezig kunnen houden met leuke bijeenkomsten. Dit jaar gaan we dat doen op zaterdag 14 maart.
Tijdens deze klusdag zullen is gewoonlijk een groot deel van de leiding en het bestuur aanwezig, maar we hopen dat er ook weer zo veel mogelijk ouders ons komen helpen. Vele handen maken immers licht werk, en we hebben er het hele jaar plezier van als we meer gedaan krijgen. We klussen van 09:00 ’s ochtends tot het einde van de middag. Lunch en afsluitende barbecue worden verzorgd voor iedereen die (een deel van) de dag komt helpen, en ervaring met klussen is niet nodig. Er is genoeg te doen, dus we kunnen iedereen gebruiken. In verband met onder andere de inkopen is het voor ons prettig te weten op hoe veel mensen we kunnen rekenen, dus meld je graag vooraf even aan.
Omdat de leiding zoals gezegd zelf ook aan het werk zou zijn vragen we wel om kinderen jonger dan explorerleeftijd (16+) niet mee te nemen.

Berichtnavigatie